De factsheets staan online!

Printervriendelijke versieSend by email

Factsheets zijn documenten waar in twee pagina’s een beknopte en heldere introductie wordt gegeven over de nieuwste technologieën voor de voedingsfabriek van de toekomst. Hierin kan u de geschiedenis, werking en toepassing terugvinden, alsook de voor- en nadelen van de technologie. Om u snel op weg te helpen met deze technologie, komt u ook meer te weten over de prijs van deze technologie en een overzicht van testcentra en producenten.

WORLD CLASS PRODUCTION

Wenst u over te stappen naar een nieuwe technologie voor de ontsmetting van uw productie maar weet u niet waar u terechtkan en hoeveel het u zal kosten? Ook voor World Class Productie zijn er 11 factsheets beschikbaar voor u. In deze factsheets worden de nieuwste technologieën voor kwaliteit en houdbaarheid toegelicht. Enerzijds zijn er de technologieën als alternatief voor hittepasteurisatie waarbij u beter de nutritionele waarden, smaak en geur van uw product kan behouden. Anderzijds zijn er ook factsheets voor de technologieën als alternatief voor chemische reiniging en voor snijden met messen waarmee u de hygiëne in uw productie steeds kan garanderen.

DIGITAL FACTORY

De 7 belangrijkste technologieën voor een digitale fabriek worden uitgelegd in de factsheets ‘Digital Factory’. Deze technologieën zijn nodig als u de informatiestroom in uw bedrijf wil digitaliseren. Dit houdt in dat u op die manier in uw bedrijf de juiste informatie op het juiste moment en op de juiste plaats (in het juiste formaat) krijgt.

SMART PRODUCTION

In deze factsheets kan je een introductie vinden van technologieën die helpen bij het opzetten van een slimme productie.

WAAR?

Lees nu de factsheets van F3 om een inzicht te krijgen van de technologieën van de toekomst. Deze zijn gratis te downloaden vanop de website. U geraakt er makkelijk door te klikken op de hyperlink in de titels. En met een eenvoudig mailtje of telefoontje naar een van de projectadviseurs maken we graag een afspraak om u meer informatie te verschaffen en u op weg te helpen bij de transformatie van uw bedrijf.

MEER INFO:

World Class Production:

Lieselotte Geerts; lieselotte.geerts@flandersfood.com ; 0474/96 55 21 of 02/432 32 60

Digital Factory:

Filiep Vincent; filiep.vincent@sirris.be ; 0491/34 53 92

Smart Production:

Jeroen Vits; jeroen.vits@agoria.be ; 02/706 79 74