Indumation: Face to Face with Automation

Printervriendelijke versieSend by email

De federaties Agoria, Belgitrans en Fimop en de organisator Invent Media kondigen een extra event aan voor de industrie. Sinds 2011 is de Benelux vakbeurs Indumation.be in Kortrijk Xpo hét trefpunt geworden voor technologie, componenten en oplossingen voor industriële automatisering. De tweede editie toonde een voor de Belgische markt ongezien aanbod exposanten en technologie aan ruim 5800 bezoekers uit de industrie.


Recent hielden de organiserende instanties een eendaags netwerkevent boven de doopvont: Indumation Network Event 2014 in de Brabanthallen te Leuven. Indumation Network Event 2014, ondertussen beter bekend als INE 2014 is allesbehalve een beurs, maar wel een eendaags top event, waar directie- en managementsleden uit alle takken van de industrie hun evenknie uit de automatiseringstechnologie face-to-face kunnen ontmoeten, en dit enkel op persoonlijke uitnodiging.

Anders dan een beurs, andere invalshoeken, een andere sfeer en andere types bezoekers

Indumation Network Event 2014 te Leuven, voortrekker van het grotere zusje Indumation.be 2015 in Kortrijk Xpo, werd in het leven geroepen om beleidsvoerders van industriële ondernemingen op een niet-commerciële manier te begeleiden bij hun langetermijnvisies inzake automatisering, productie-proces, logistiek, engineering etc… Daarbij is het de bedoeling om directieleden, eigenaars, aankoop- en productie- verantwoordelijken wegwijs te maken in bepaalde strategische keuzes die ze op termijn zullen moeten nemen op het vlak van technologie.

Het blijkt immers dat er een kloof zit tussen de technische teams die binnen een bedrijf de automatisering aankaarten en het management dat een "go" voor de investering moet geven. Dit komt meestal omdat beide partijen andere prioriteiten of inzichten hebben. Kortom: zij die over de investering beslissen, gaan over cijfers en de langetermijngevolgen van een grondige automatisering, terwijl de technische teams zich eerder focussen op de prestaties van de technologie.

Indumation Network Event richt zich vooral op de beleidsvoerders van productiebedrijven die zonder commerciële druk dergelijke inzichten willen verzamelen, met als gesprekspartner het management van de technologieleverancier.

Indumation Network Event vindt plaats op donderdag 18 september 2014, in de Brabanthal te Leuven, en is enkel toegankelijk op persoonlijke uitnodiging, die u via één van de 80 partners kunt krijgen. 

Meer info: http://www.indumation.be/networkevent/nl