Infrarood technologie van het Vlaamse Infrabaker verovert Aziatische markt!

Printervriendelijke versieSend by email

Deze verkoop zal, gebruik makend van Infrabakers gepatenteerde technologie, de beschikbaarheid van gezondere en op een meer ecologische manier verwerkte voedingsmiddelen verder uitbreiden naar klanten in Azië. Dit past volledig in HJF's motto "Gezondheid en waarde aan klanten". Daarenboven zal dit, volgens HJF, de eerste keer zijn dat volledig direct gegrilde producten worden geproduceerd op industriële schaal in Korea.

Infrabaker International heeft begin november aangekondigd dat HJF, een toonaangevende Koreaanse leverancier van hoogwaardige levensmiddelen (vlees en sauzen), een Infrabaker heeft aangekocht voor hun vleesverwerkende bedrijven.

Deze verkoop zal, gebruik makend van Infrabakers gepatenteerde technologie, de beschikbaarheid van gezondere en op een meer ecologische manier verwerkte voedingsmiddelen verder uitbreiden naar klanten in Azië. Dit past volledig in HJF's motto "Gezondheid en waarde aan klanten". Daarenboven zal dit, volgens HJF, de eerste keer zijn dat volledig direct gegrilde producten worden geproduceerd op industriële schaal in Korea.

Infrabaker International is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en de productie van Infrarood ovens voor de voedingsindustrie. Infrabaker International werkt nauw samen met Wegra, een bedrijf met meer dan 45 jaar ervaring in bouw van machines en machine onderdelen voor de voedingsindustrie.

In het algemeen leveren IR systemen volgende voordelen:

 

  • Snelle verwarming (veel sneller dan convectie)
  • Efficiënte en precieze verwarming (enkel aanwenden van warmte wanneer en waar nodig)
  • Consistente product kwaliteit (constante verwarmingssnelheid) 
  • Lage energiekosten door compacte ovens en korte verwarmingstijden
  • Flexibiliteit van controle en configuratie (aan en uitschakelen is kwestie van seconden); wanneer nog een goede convectieoven aanwezig is kan de productiecapaciteit verhoogd worden door het toevoegen van een IR voorverwarming in de productielijn.

 

Contact

Sylvia Smits, p/a Wegra NV,  Lieven Gevaertlaan 8, 3900  Overpelt, Belgium

info@infrabaker.com - www.infrabaker.com